Bunzl CS s.r.o.: Zásady ochrany osobních údajů

Tyto zásady vysvětlují, jak sbíráme a používáme Vaše osobní údaje. Osobní údaje jsou údaje, které Vás mohou identifikovat – například Vaše jméno, e-mailová adresa nebo číslo mobilního telefonu. Vaše osobní údaje jsou pro nás důležitými informacemi a snažíme se je používat odpovědně a chránit je. Pokud se chcete dozvědět více o tom, jak používáme Vaše osobní údaje, obraťte se prosím na nás.

K čemu používáme Vaše osobní údaje?

Vaše osobní údaje používáme k různým účelům, včetně:

  • Přijímání a plnění objednávek
  • Zpracování plateb
  • Komunikace s dodavateli
  • Vedení účtů a dalších obchodních záznamů
  • Provádění marketingových, elektronických a jiných služeb
  • Dodržování legálních nebo regulačních požadavků
  • Vyřizování reklamací nebo dotazů od našich zákazníků
  • Vytváření datových analýz určených ke sledování a zlepšování výkonu naší webové stránky.

Věříme, že je v našem legitimním zájmu nebo je nezbytné pro výkon smlouvy, sbírat a používat osobní údaje k vedení našeho podnikání a k poskytování služeb, o které jste požádali. V některých případech máme legální povinnost použít nebo zveřejnit osobní údaje, například, abychom vyhověli požadavku úředního orgánu.

Sdílíme Vaše osobní údaje?

Vaše osobní údaje můžeme sdílet, ale pouze na základě „nutné znalosti“ a pouze, pokud je to nezbytně nutné nebo pokud sdílet údaje musíme. Osobní údaje můžeme sdílet, pokud kupujeme nebo prodáváme podniky či jmění. Snažíme se zavádět nezbytná bezpečnostní opatření, která zajistí, aby osobní údaje, za které je společnost legálně odpovědná, zůstaly řádně chráněny a v případě, že budou k dispozici třetí straně, byly používány řádným způsobem.

Přenášíme osobní údaje do zámoří?

Někdy, například v rámci plnění objednávky, musíme osobní údaje odeslat do zámoří. Pokud tak učiníme, snažíme se zavést nezbytná bezpečností opatření, která zajistí, aby osobní údaje zůstaly řádně chráněny a byly řádně použity, ať již se geograficky nacházejí kdekoli. Toho je obvykle dosaženo smluvními prostředky.

Jak dlouho uchováváme Vaše osobní údaje?

Vaše údaje se snažíme uchovávat pouze po nezbytně dlouhou dobu pro naše obchodní potřeby a v souladu s právními či regulačními povinnostmi k uchování osobních údajů po určitou dobu. Ať již uchováváme osobní údaje jakkoli dlouho, zajistíme, aby byly řádně chráněny.

Jaká máte práva k Vašim osobním údajům?

Máte následující práva:

  • Získat kopii Vašich osobních údajů nebo ji převést k jiné organizaci
  • Opravit nepřesné osobní údaje
  • Vymazat Vaše osobní údaje, pokud jejich uchovávání není nadále odůvodněné
  • Zakázat použití Vašich osobních údajů – tj. nepřistupovat nebo nepoužívat
  • Ohradit se proti zpracování Vašich osobních údajů.

Vždy Vám poskytneme práva, na která máte legálně nárok, ale výše uvedená práva jsou omezená. Každý požadavek bude vyhodnocen samostatně, podle jednotlivého případu.

Musíte nám poskytnout Vaše osobní údaje?

Nejste povinni nám poskytnout Vaše osobní údaje, avšak může to být nezbytné v případě, kdy uzavíráte smlouvu o výkonu našich služeb. Pokud nám neposkytnete Vaše osobní údaje, které potřebujeme, nebudeme schopni Vám poskytnout naše služby.

Používáme automatické rozhodování?

Když používáte naši webovou stránku, provádíme automatické rozhodování. To zahrnuje poskytování obsahu, na základě Vašeho chování on-line. To nám umožní zobrazovat obsah, který je pro Vás relevantní.

Používáme Vaše osobní údaje pro marketingové účely?

Ano, Vaše osobní údaje můžeme použít k marketingovým účelům, ale snažíme se kontaktovat pouze osoby, které chtějí dostávat marketingová sdělení. Pokud s marketingovými sděleními nesouhlasíte – ať již elektronickými, nebo jinými – dejte nám prosím vědět, a my Vás přestaneme kontaktovat.

Používáme soubory cookie?

Ano, používáme soubory cookie, abychom zajistili správné fungování naší webové stránky, abychom sledovali její používání a zobrazovali obsah, u něhož věříme, že pro Vás bude relevantní. Pokud se u nás zaregistrujete nebo budete nadále používat naši stránku, potom souhlasíte s naším používáním souborů cookie.

Soubory cookie můžete zablokovat nastavením Vašeho prohlížeče. Nicméně pokud zvolíte možnost zablokovat všechny soubory cookie, nebudete mít přístup na celou naši webovou stránku, nebo na některé její části a některé funkce nebudou správně fungovat.

Komu si můžete stěžovat, pokud máte pochybnosti?

Pokud máte jakékoli pochybnosti o způsobu, kterým nakládáme s Vašimi osobními údaji, nejprve se prosím obraťte na nás pomocí níže uvedených kontaktních údajů a my se vynasnažíme Vám pomoci. Pokud nebudeme schopni Váš problém vyřešit k Vaší spokojenosti, potom se můžete obrátit na Váš místní úřad pro ochranu osobních údajů na Úřad pro ochranu osobních údajů, http://www.uoou.cz/ , posta@uoou.cz, tel. +420 234 665 111.

Pokud se chcete dozvědět více o tom, jak nakládáme s Vašimi osobními údaji, obraťte se prosím na nás.

Bunzl CS s.r.o.

Dolnokrčská 2029/54a

140 00 Praha – Krč

gdpr@bunzlcee.com

Tel: +420 286 000 000